Diensten

Ik ben te huur als communicatieadviseur, bedrijfsjournalist, blogger en copywriter. Waar ik je ook mee kan helpen, in alle gevallen stel ik je in ieder geval drie vragen:

a. Wat wil je vertellen?
b. Aan wie?
c. En met welk doel?

Als ik weet wat je (a) aan wie (b) en met welk doel (c) wilt vertellen, stel ik net zo lang vragen tot ik genoeg informatie heb om een onderscheidende, simpele en doeltreffende communicatieboodschap te formuleren die past bij de doelgroep die jij wilt bereiken. Daarna kiezen we samen de juiste communicatiekanalen om die boodschap over te brengen.

Jup, zo simpel is het.

Als je jouw huidige klanten op de hoogte wilt brengen van een nieuwe dienst kan een nieuwsbrief een doeltreffend middel zijn. Om kennis te delen binnen je zakelijke netwerk werken blogs op LinkedIn goed. En om nieuwe mensen te bereiken kan een goed vindbare website de juister manier zijn. Een video via Facebook? Het ligt er maar net aan. Een persbericht, een presentatie, een artikel, een evenement, allemaal manieren om je verhaal te vertellen. Sta je aan de start van een nieuw avontuur of wil je nu eens serieus werk maken van communicatie? Dan kan ik een communicatiestrategie voor je uitwerken, met daarin heldere kernboodschappen geformuleerd.

Neem gerust contact met me op, dan bespreken we wat voor jou de beste eerste stap is.

Referenties

Het PR Bureau – Marnix Geus
GoFastForward – Rutger Prent
Lucrasoft – Gerjan van der Giessen
Webshopheroes – Vincent van Lettow
Amace – Arlo van der Meer
Blyde – Nynke van den Broek
Sieval – Lennert Advocaat
Optiply – Wiebe Konter
Guldemond Pragmatiek – Jasper Guldemond
Yummya – Marlieke Koks
Mensink Bouwbedrijf – Gonard Mensink
Marten Ontwerpt – Marten Jansen